torstai 8. maaliskuuta 2012

Bloggarit esittäytyvät!



Kehy-valiokunnalla on kunnia esitellä bloggarinsa, jotka elähdyttävät keskustelua persoonallisilla näkökulmillaan. Kun nämä tyypit laittavat näppäimistön laulamaan, sävelasteikot vaihtelevat rennosta lattarista kriittisen kuiviin soundeihin ja edelleen eskaloituvaan duurivoittoiseen söpöilyyn.

Pedro Ignacio a.k.a. Nacho Pepe a.k.a Machonacho

Nacho Pepellä ei ole virallista titteliä valiokunnassa, mutta itse hän kutsuu itseään ryhmän Comandanteksi. Nacho Pepen vastuulla on tähän blogiin kirjoittamisen lisäksi ryhmässä ajoittain esiintyvän kukkahattuhippeilyn hillitseminen. Nacho Pepe tuli mukaan ryhmän toimintaan, koska sitä kautta hän sai mahdollisuuden tavata lisää kauniita vaaleita naisia.
Nacho Pepe on kotoisin Meksikosta ja, omien sanojensa mukaan, hän vastaa maskuliinisellä karismallaan useaa normaalia miestä tai vaihtoehtoisesti kahta ja puolta urosbiisonia. Nacho Pepen vapaa-aika kuluu latinotanssien, etenkin salsan ja reggaetonin, sekä hanaoluen parissa.
Nacho Pepe tykkää tequilasta, naisista ja latinomusiikista. Häntä harmittaa köyhyys, nälänhätä ja se, ettei Primassa soiteta salsaa. Paheikseen Nacho Pepe listaa naimisissa olevat rikkaat naiset, huumeet ja täysrasvaiset mansikkajugurtit, suosikki tv-ohjelmakseen Mi Gorda Bella ja muut telenovelat (lattarisaippuat).
 
Motto: Jos ei mies voi tehdä sitä, elä turhaan kutsu paikalle naista, ellei kyseessä ole jotain seksuaalista.
Intiaaninimi: Tanssii Vaaleiden Tyttöjen Kanssa
Suosikki kehitysmaa: Latinalaisen Amerikan maat, joista tulevat kuumimmat rytmit

Agentti Arpa

Johtolangat johdattavat agenttimme salattujen totuuksien äärelle, paitsi silloin kun hän kompastuu niihin. Joka tapauksessa, syntiset tulkoot tuomituiksi ja kysymykset kysytyiksi! Arpan suurennuslasin alle ovat alttiita päätymään yksinkertaistukset, yleistykset, "totuudet", itsestäänselvyydet, tai mikä tahansa, sillä mikään ei ole niin yksinkertaista miltä se näyttää.

Välillä myös Arpan vaimo lainaa konetta, jolloin johtolangoista muodostuu voimakkaan kriittisiä kudelmia ja ajatuksiaherättäviä mietintämyssyjä.

Motto: Kohtalon arpa ei ole arvaamaton.
Intiaaninimi: Wakiza = Epätoivoinen soturi
Suosikki kehitysmaa: Ei ole. Vastustaa termin "kehitysmaa" käyttöä, sillä se implikoi jonkinlaisen "kehityksen" olemassaoloa, mistä jotkin maat olisivat "jääneet jälkeen". Tällaiset normatiiviset olettamukset "kehityksen suunnasta" puistattavat Arpaa, joka näkee "kehittyneissä" maissa ympärillään valtavaa uusavuttomuutta, inhimillisten kapasiteettien käyttämättä jättämistä, pinnallisuutta ja laiskuutta.

 Hille Hepsankeikka

Hille Hepsankeikka näki nuorena iltauutisissa kuolevia afrikkalaisia lapsia, ja on siitä saakka seurannut kehityskysymyksia suurella mielenkiinnolla - usein hieman naiivisti, mutta aina intoa puhkuen! Hille antaa aina roposensa hyväntekeväisyyteen uskoen, että maailman epäoikeudenmukaisuus saattaa päättyä hetkenä minä hyvänsä. Hille luottaa ihmisyyteen ja positiiviseen asenteeseen. Hän kantaa väsymättä kaikenlaisia korsia kekoon paremman maailman puolesta, eikä aio milloinkaan kyynistyä.

Motto: Make love not war!
Intiaaninimi: Yhtä tuulenhenkien kanssa
Suosikkikehitysmaa: Afrikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti