maanantai 14. toukokuuta 2012

Kysy KEHY:stä – Nacho-setä vastaa!


Koska olen runsaan fanipostin seassa saanut myös vastausta vaativan kirjeen, päätin perustaa tänne blogiin palstan, jolla vastaan lähettämiinne kysymyksiin. Ensimmäinen kysymys oli hiukan negatiivinen sävyltään, mutta nousen sen yläpuolelle vastaamalla asiallisesti.

”Hei Nacho Pepe!

Kauhistuin ensimmäistä blogitekstiäsi. Minusta osoitat käsittämätöntä suvaitsemattomuutta tiettyjä ihmisryhmiä ja ihmisiä kohtaan väittämällä, että maailma pelastumiseksi feministit, fitness-urheilijat, hipit, puhelinmyyjät ja vielä Jone Nikulakin tulisi lähettää kuuhun. Mitä sinulla on heitä vastaan ja kuinka voit kuvitella, että tiettyjen kansanryhmien ja (kieltämättä) ärsyttävien julkisuudenhenkilöiden lähettäminen pois voisi pelastaa maailman. Eikö avain pelastukseen olisi suvaitsevaisuudessa! Minusta tämä on nyt juuri sitä paljon puhuttua vihapuhetta, joka suomalaista nettikeskustelua riivaa.

-Maila Martikainen, Turust”

Hei vaan Maila M!

Taidat olla hiukka takakireä, kun noin suivaannuit. Tai kenties edustat itse juuri noita kuuhun lähetettäviä kansanryhmiä ja yrität siksi puolustautua. Tai olet vaan ruennut ärsyttäväksi defenssinä koulukiusaamiselle, jonka uhriksi olet joutunut nolon nimesi takia.

Väännetäänpä nyt sitten oikein rautalangasta, miksi muunmuassa näiden luettelemieni ihmisten täytyisi maailman pelastumisen nimissä uhrautua muuttamaan asuinpaikkaansa: 

- Feministit syyllistyvät kansankiihottamiseen. He vaarantavat miesten ylivertaisen aseman sekä sekoittavat muiden naispolojen päät ja rakkauselämän puhumalla kaikkea soopaa. Globaalin tasapainon ylläpitämiseksi tarvitaan miehiä, joilla on tasapainoinen parisuhde (eli kuuliainen vaimo).

- Fitness-urheilijat taas vievät maapallolta liikaa tilaa kaikkinen lihaksineen ja käyttävät liikaa luonnonvaroja vetämällä sadan afrikkalaisen lapsen edestä proteiineja. Lisäksi he edesauttavat geenimanipuloidun soijan markkinavaltausta.

- Hipit taas vaarantavat kansantalouden kuluttamalla liian vähän ja haisevat pahalle.

- Puhelinmyyjien karkoittamista ei kenellekkään varmasti tarvitse selittää.

- Jone Nikulakin taitaa olla aika selvä tapaus, kun mietitään miten paljon mukanokkelaa paskaa ja kaksihaaraisia hiuksia siitä irtoaa.

Huomauttaisin vielä lopuksi, että kuuhun täytyisi maailman pelastamiseksi lähettää myös muita: esimerkiksi Kirka-fanit, turkulaiset bussikuskit ja kaikki elävät mailat.

Saludos,
Nacho Pepe
^joka toivoo jatkossa vain asiallista palautetta

2 kommenttia:

  1. Heippis!

    Pahoittelut siitä, että Nacho sortuu välillä ylilyönteihin meksikolaisen tempperamenttinsa ja kansainvälisen pyllymäisyytensä vuoksi.

    Harkitsemme poistavamme hänen oikeutensa päivittää blogia. Lisäksi haluaisin sanoa, että hipit on kivoja <3

    Pahoittelut kaikesta maailman pahasta.
    Love, Peace and Understanding.

    Haliterveisin,
    Hille Hepsankeikka

    VastaaPoista
  2. Voi Nacho, kuinka hersyvä kirjoitus!
    Haluaisin huomauttaa, että taidat ihan itsekin olla osa vihapuhetta, kun noin pahasti sanot. Lisäksi on törkeää mennä henkilökohtaisuuksiin niin Jone Nikulan kuin Mailankin kohdalla. Ja sitä paitsi minkäs ihminen nimelleen voi.

    Haluaisin kuitenkin kysyä sinulta muutaman kysymyksen ja toivon, että voisit vastata niihin tällä kysymys/vastauspalstallasi.

    Eli Nacho, onko menestyksesi naisten parissa pelkkää huhupuhetta? (en voi ymmärtää, että kukaan lankeaisi kaltaiseesi retaleeseen)
    Lisäksi haluaisin tietää, kehen Serranon perheen hahmoon samaistut eniten?
    Eniten minua kuitenkin askarruttaa se, että mikä sinun funktiosi tässä kehyhommassa oikein on? Toistaiseksi et ole sanonut juuri mitään kehyyn liittyvään, ainoastaan herättänyt pahennusta machopuheillasi.

    Terveisin
    Hippifeministi-87.

    VastaaPoista