keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Synnyinsijoilla

Hei,

Olen aivan innoissani kesän tulosta! Vaikka tänäänkin on hieman pilvisempää, tämä kappale tuo varmasti auringonsäteet synkempäänkin hetkeen. Kuunnelkaa rauhassa ja ajatelkaa luontoa, kaikkia kauniita kukkia, lehtiä ja eläimiä, merta ja taivasta... 


Vaikken kirjauskonnoista niin välitäkään, lause "Maasta sinä olet, ja maaksi pitää sinun jälleen tuleman" on hyvä muistaa. Meidän pitäisi muistaa arvostaa sitä, mistä tulemme, maata eli luontoa JA naista. Esimerkiksi useissa alku-uskonnoissa tämä ymmärrettiin: luontoa ja naisjumalattaria jumaloitiin. Luonnonantimet ja kohtu saivat sen mystisen arvon, jonka ne ansaitsevat. Naiseuden arvostaminen ja sen arvon korostaminen ei ole pois miehiltä tai uhkaa miehiä. Sen sijaan, että sukupuolielimemme silvotaan (miksi, oi, miksi!?) tai nähdään vain välineenä miehiseen nautintoon, niitä pitäisi ihastella, rakastaa ja kunnioittaa. Katsoin Hävystä häpeämättä -dokumentin, ja kauhistuin mitä paineita nuoret, ja kaikenikäiset naiset, joutuvat kokemaan (turhaan!!!), vaikka jokainen on kaunis ja arvokas, niin miehet kuin naiset ja kaikki siltä väliltä. On kuitenkin väärin, että komeita fallossymboleja on siellä täällä kun naisen sukupuolielimen saama julkisuus on lähinnä miehiä varten tehty porno (välineenä! usein myös leikeltynä ja vaalennettuna) ja pilalla piirretyt kirkkoveneet kusisiiin porttikonkeihin. Arvostetaan mieluummin toisiamme ja näytetään se! Annetaan kaikkien kukkien kukkia.

Ja miten uskomattoman arvokas ja kaunis planeetta meillä onkaan! Pidetään siitä ja toisistamme huolta ennen kuin on aivan liian myöhäistä (se hetki on pian!).

Sydämillä, Hille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti